Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie na PL

SmokeEveryDay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, pisze z pytaniem co lepiej, lepiej zarabiac na FB czy lepiej zarabiac na wbiciu 30 lvla i sprzedac na allegro bez eq

W ile wbija sie 30 lvl na bocie?

Przykladowo wbije 30 lvl na bocie przez 3 dni to czy przez 3 dni zarobie wiecej na FB dropiac malze? Czy lepiej wyjde na przedaniu lvla

I czy to sie oplaca ?

Jesli to jest glupi pomysl to na czym szybko moge zarobic jakas kase ?

Jesli by jakos to wychodzilo to pol dnia i cala noc moge poswiecic na zarobek

Opublikowano

Fb jest lepszy.. Wbijasz 30 lv, pobierasz Fb od KaMMera 37, i masz opcje wykrywania GM. Wtedy gdy GM bd wpobliżu to poprostu przestaje łowić, czy tam loga. Te sprzedawanie kont na allegro to jest bezsens..

Mały zarobek, w długim czasie. Fb jest lepszy, najlepiej to sprzedawaj ryby, gdy bd miał troche kasy to otwieraj i sprzedawaj małże, a jak bd bogaty to sprzedawaj perły xD . Ja tak robiłem i było git.

Jeżeli pomogłem, lajki mile widziane ! ;P

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Lepiej jechac na fb poniewaz konta 30lv na allegro rzadko kto sprzedaje, a na fb szybko kase zarobisz, tylko dosyc szybko banuja wiec porob troche tych kont.

A wgl na bocie 30lv to jest cala noc.

sstwc.jpg

Opublikowano

malze sie nie oplaca lowic na fb bo bana dostaniesz odrazu ja mialem z 10 kont i zawsze po 1 dniu bocenia byl ban

Opublikowano

Zawsze byłem zwolennikiem Lochu Małp. Najlepiej z M2bob'em. 2 dni ciągłego dropienia daje całe EQ medali.

Zrób na tą okazję nowe konto, 18lvl, mental (jeden skill - silne ciało - na M).

Opublikowano

Ja bym został przy FishBocie i przy małżach.

Nie sprzedawaj bo to bezsens a tak masz noobchara do cheatowania specjalnie dla siebie.

Po co go sprzedawać? Tanio go sprzedaż a inni się wzbogacą.

Opublikowano

Wbicie 30Lv to jest 2 godziny pracy , a nie 3 dni :D

Lepiej wbij dobie 5 postaci , 30lv i załóż fishboty w M1 , najlepiej tam gdzie stoi najwięcej postaci.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...